Over ons

Wie zijn wij ?

Wij zijn Zondagskinderen! Niet allemaal op Zondag geboren, maar wij voelen ons Zondagskinderen! Zondagskinderen in de zin van gelukshebbers, omdat wij vinden dat wij het mooiste vak hebben, namelijk het trainen en coachen van professionals die met deskundigheid en passie doen waar zij goed in zijn! En hoe mooi en tof is het dat wij daarin een bijdrage mogen leveren

Zondagskinderen is in 2015 opgericht door Melissa Wallet-Meijer. Een enorme gelukshebber, omdat haar wieg op een goede plek stond en haar jeugd fijn en veilig was. Iets wat voor de doelgroep van de professionals die zij traint lang niet altijd het geval is of was. Melissa is zelf moeder van twee prachtige kinderen en probeert (ja, ook Melissa is maar een mens;-) hen zo goed als mogelijk een Zondagskinderen-gevoel te geven. Melissa heeft als input voor haar werk als trainer ruime ervaring opgedaan in het uitvoerend werk binnen het Sociaal Domein, o.a. in de pleegzorg en de jeugdbescherming. En het leuke is: Melissa is ook nog eens op een zondag geboren! Dus daarmee was Zondagskinderen een feit!

En niet IK, maar WIJ zijn Zondagskinderen. Want Melissa kan niet zonder de andere Zondagskinderen en daarom heeft zij zich omringd met deskundige freelance trainers die vanuit hun eigen expertise met kwaliteit en passie trainingen verzorgen, waar zij zelf net zo blij van worden als de deelnemers.